onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Мандрівки малих гайсинчан

Шкільні екскурсії — чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого про міста країни, в якій ви живете. Це — спілкування з однокласниками і друзями в невимушеній обстановці, коли є можливість проявити самостійність далеко від дому, батьків, подивитися, як живуть люди в інших містах і куточках України. Шкільні екскурсії — це ті події, які пізніше згадуються все життя.

Цікавою і змістовною була поїздка до славетного українського міста Львова гранівських школярів. Під час екскурсії дітей вразила краса та неповторність архітектури, європейська культура, доброзичливість людей. Учні із захопленням проходили вулицями старого міста, відвідали історичні місця Львова. На думку дітей, Львів — це місто, у яке не можна не закохатися з першого погляду.

f 1

f 10

Юні бубнівчани мали змогу доторкнутися до духовного серця України – місць, звідки починався життєвий шлях Великого Тараса. В Моринцях ми запалили свічку пам’яті в капличці, побували в хатинках, подібних до тих, в яких народився та жив маленький Тарасик. В селі Будище відвідали маєток пана Енгельгарда, у якого Тарас служив козачком. У Кирилівці (нині Шевченково) мали можливість відвідати музей Тараса Шевченка, вклонитися могилі матері Кобзаря, побачити хату дяка.

ууууу 2

ууууу 1

Кіблицькі школярі вирішили відчути на собі дух міста легенд, дивовижних краєвидів та захопливих історій та відправилися на екскурсію до Кам'янця-Подільського, «перлини на камені», міста, яке зачаровує своїм романтичним настроєм. "Тут легко дихати та мріяти, любити і відчувати кожну мить життя на повну,"- кажуть вони.

20170329 1500021

IMG 20170329 1420331

Старшокласники Краснопільської школи відвідали музей великого українського поета ХХ століття, який є для українців символом незламності, стійкості, рішучості, правдолюбства, Василя Семеновича Стуса у СЗШ І –ІІ ступенів с. Рахнівка.

IMG 1560-4

IMG 1579-2

Цілий ряд подорожей здійснили школярі НВК: школи-інтернат-гімназії.  Це поїздка дітей-вихованців інтернатних груп в музей славетного земляка Миколи Леонтовича( Теплицький район с. Марківка).

27

17

Це і подорож до столиці нашої країни, до міста Києва. Багато вражаючого та цікавого довідалися діти. Окрім відвідування музею води, виставки військової техніки, а також океанаріуму, діти здійснили прогулянку по Майдану Незалежності та Хрещатику.

4

12