onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Конкурс дитячого малюнка на тему «Навчальний рік без ДТП»

На виконання плану роботи управління освіти, фізичної культури та спорту на І квартал 2017 року відповідно до Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на 2016-2020 роки «Безпечна Вінниччина – взаємна відповідальність влади та громад», затвердженої рішенням 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року №35 проведено районний етап конкурсу дитячого малюнка на тему «Навчальний рік без ДТП».

Конкурс проводиться з метою привернення уваги суспільства до проблем безпеки дорожнього руху, формування в дітей безпечних навичок поведінки на вулично-дорожній мережі, виховання свідомого ставлення до неухильного виконання правил дорожнього руху, зміцнення позитивного іміджу Національної поліції України.

І-й етап конкурсу проведено в період з 1 лютого по 1 квітня 2017 року Гайсинським ВП ГУНП у Вінницькій області спільно з управлінням освіти, фізичної культури та спорту Гайсинської РДА.

На розгляд членів журі представлено 35 учнівських робіт за різними віковими категоріями відповідно до Положення конкурсу.

За рішенням журі конкурсу переможцями визнано:

у віковій категорії 6-9 років

  1. місце – Грицина Олександр – СЗШ І-ІІІ ст. №3 м. Гайсин;
  2. місце – Гайдей Олександр - СЗШ І-ІІ ст. с. Митків;
  3. місце – Грицина Олександр – СЗШ І-ІІІ ст. №3 м. Гайсин (робота «Правила дорожнього руху);

у віковій категорії 10-13 років

  1. місце – Кобанчук Володимир - СЗШ І-ІІІ ст. ім. Г.Т. Танцюри с.Зятківці;
  2. місце – Галіцька Леся – НВК: СЗШ І-ІІІ ст. - ДНЗ с. Бондурі;
  3. місце – Затхей Олеся – НВК: Гайсинська СЗШ-інтернат І-ІІІ ст.-гімназія;

у віковій категорії 14-17 років

  1. місце – Русак Карина – НВК: СЗШ І-ІІІ ст. - ДНЗ с. Бондурі;
  2. місце – Семенишин Владислав – НВК: Гайсинська СЗШ-інтернат І-ІІІ ст.-гімназія;
  3. місце – Дишкантюк Анастасія – СЗШ І-ІІІ ст. ім. Г.Т. Танцюри с.Зятківці.

03 квітня 2017 року на базі Гайсинського ВП ГУНП у Вінницькій області проведено урочисте нагородження переможців конкурсу. На заході були присутні начальник Гайсинського ВП ГУНП у Вінницькій області, полковник поліції Павленко С.М., начальник сектору профілактики дорожньо-транспортного травматизму управління превентивної діяльності ГУНП у Вінницькій області, майор поліції Кузнєцова Л.О., старший інспектор ювенальної превенції, капітан поліції Гайсинського ВП ГУНП у Вінницькій області Гудима Н.М., старший інспектор відділу з питань реалізації державної політики у галузі освіти Левандовський Я.В., методист РМК Подчос В.М., батьки та вчителі.

Переможці конкурсу отримали грамоти та подарунки.

IMG 20170403 104101

DSC 0253

DSC 0231