onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Вчимося використовувати освітні платформи

      В час становлення Нової української школи перед учителем стоїть проблема пошуку нових  форм, методів  та засобів навчання, які сприяють  адаптації школи до комп’ютерної епохи. Таким потужним багатофункціональним засобом навчання на сучасному етапі є використання ІКТ , які сприяють залученню школярів до інформаційної культури, підвищенню ефективності навчального процесу, активізації пізнавальної діяльності, розвитку навиків самоосвіти і самоконтролю учнів.

         30 березня 2017 року на базі кабінету інформатики НВК:СЗШ І-ІІІ ступенів – гімназія м.Гайсин (директор Гридзь С.М., заступник Ткачук Н.М., завідувач кабінету інформатики Косенко Т.В.) відбувся практико-орієнтований семінар «Впровадження ІКТ в освітній процес на прикладі інтерактивного курсу з математики для початкової школи «Вчи.ком.юа».  Координатор проекту Порицька Оксана ознайомила учителів початкових класів Гайсинщини з новою освітньою платформою, розповіла про можливість організації навчального процесу спільно з «Вчи.ком.юа» у школі та вдома, а також провела майстер-клас по використанню даного інтернет-ресурсу. Робота семінару була організована в трьох групах для 76 педагогів.

         «Вчи.ком.юа» – інтерактивний онлайн-курс з математики для початкової школи, який будує діалог з учнем під час виконання кожного завдання. Надзвичайно цінним і важливим є те, що система «Вчи.ком.юа» адаптується до кожного учня. Дана система може бути інструментом інклюзивної освіти, забезпечуючи доступ до якісної освіти дітям з обмеженими фізичними можливостями. Використання освітньої системи «Вчи.ком.юа»  дозволяє підвищити мотивацію дитини шляхом створення сприятливого середовища для виконання завдань, може використовуватися на уроках для організації індивідуальної та групової форм навчання.

Заставнаsbsujjhscv

IMG 3115

IMG 3119

IMG 3122

IMG 3125

IMG 3128