onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Районний семінар учителів біології

    30 березня 2017р. на базі НВК: СЗШ І – ІІІ ступенів - гімназія м. Гайсин у відповідності з планом роботи управління освіти, фізичної культури та спорту проведено районний семінар учителів біології.

     Керівник методоб'єднання вчителів біології Панасюк Наталія Михайлівна грунтовно проаналізувала результати ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології та екології.

   Цікаву та вичерпну інформацію про напрацьований досвід роботи представила Коваль Наталія Андріївна, переможниця ІІ та учасниця ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» у номінації «Біологія» .

   Творча група вчителів, до складу якої увійшли Середенко С.Г., Гижко Л.О., Панасюк Н.М., Дяченко Н.Д., Кушнір Н.І., Суржик Т.Г., Сидорчук К.Я., Гончарук І.М., Котляр Т.А., Суменков В.Д., представила учасникам семінару інформацію про розміщені на репозитарії навчального контенту Інституту модернізації змісту освіти проекти підручників з біології, які пропонуються для викладання у 9 класі.

   Завідувач районного методичного кабінету Віталій Петрович Сич ознайомив учасників семінару з можливостями, які надає сьогодні вчителю Інтернет – ресурс у професійному зростанні та спілкуванні з колегами. Віталій Петрович провів майстер-клас по роботі із інтерактивними освітянськими ресурсами розміщених на платформах Інституту модернізації змісту освіти, ВКНЗ «Вінницька академія неперервної освіти», «Освіта Вінниччини», «ЕдЕра», Репозитарій цифрового навчального контенту.

Заставнаікгтвалри

IMG 20170330 090051

IMG 20170330 094803

IMG 20170330 094810

IMG 20170330 100956