onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Засідання РМО учителів - філологів

Відповідно до плану роботи управління освіти, фізичної культури та спорту 29 березня 2017 року на базі районного методичного кабінету відбулося засідання РМО вчителів-філологів. Педагоги обговорювали питання сучасних підручників, які є інструментарієм компетентісно орієнтованого навчання, шляхів їх ефективного впровадження. Було заслухано інформації вчителів Польової І.В., Підкоморної Г.В., Карпенко Л.Я., Кривої М.С., Тихонюк Т.І., Черній І.Ю., які ретельно опрацювали зміст електронних версій підручників з української мови та літератури для 9-х класів, розміщених на репозитарії Інституту модернізації змісту освіти. Ткачук Н.М. звернула увагу на демоверсію підручника української мови для загальноосвітніх навчальних закладів з поглибленим вивченням філології, ознайомила присутніх зі структурою підручника, особливостями подання теоретичного та практичного матеріалу, призначенням ілюстрацій.

Питання культури мовлення вчителя-словесника висвітлила Панчук Т.В., яка презентувала посібники відомих мовознавців з даного питання, а також поділилася власним досвідом роботи.

У засіданні РМО взяв участь та виступив перед присутніми завідувач районного методичного кабінету В.П. Сич.

Ткачук Н.М. підбила підсумки роботи методичного об’єднання, ознайомила присутніх з нормативно-правовими документами, новинками в психолого-педагогічній літературі.

Новый рисунок

 

Новый рисунок 1

 

Новый рисунок 2

 

Новый рисунок 3

 

Новый рисунок 4