onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Методичне об’єднання фахівців психологічної служби району

      Відповідно до плану роботи управління освіти, фізичної культури та спорту на І квартал 2017 року на базі Гайсинського районного методичного кабінету відбулося засідання методичного об’єднання практичних психологів та соціальних педагогів за темою «Психологічний супровід здібних та обдарованих дітей».

      Методист психологічної служби Крук Л.П. представила презентаційні матеріали «Робота зі здібними та обдарованими дітьми» і наголосила, що особистісно-орієнтований підхід у навчанні та вихованні передбачає розвиток здібностей і талантів кожної дитини, детально зупинилась на етапах роботи з обдарованими та здібними дітьми під час навчально-виховного процесу.

      У ході практичного блоку учасникам зустрічі була запропонована робота в творчих групах за напрямками: особливості роботи зі здібними та обдарованими дітьми; проблеми обдарованих та здібних дітей; форми та методи педагогічного впливу на обдарованих та здібних дітей. Практичний психолог НВК: СЗШ І-ІІІ ст. - ліцей м. Гайсин Кузьменко Л.Є. провела з учасниками зустрічі різні ігри і вправи, які сприяють психічному розвитку дітей, позитивному ставленню до оточення та продемонструвала їх дієвість.

       Підсумовуючи роботу засідання, методист психологічної службиЛ.П.Крук наголосила фахівцям психологічної служби на необхідності підвищення ефективності роботи, власної психологічної і професійної компетентності та здійснення належного психологічного та соціального супроводу обдарованих та здібних дітей.

 

P 20170316 101152 NT

 

P 20170316 094627 NT

 

P 20170316 110807 NT 1

 

P 20170316 101310 NT