onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Районні змагання з баскетболу серед хлопців

     9-10 березня відбулися змагання з баскетболу серед хлопців СЗШ І-ІІІ ст. за програмою районної Спартакіади школярів.

     Юнаки шкіл м. Гайсин (5 команд) проводили ігри в спортивній залі НВК: СЗШ І-ІІІ ст. – ліцей. Добру гру продемонстрували баскетболісти школи-інтернату та ліцею. В зустрічі між ними переможцями стала команда НВК: інтернат-гімназії (рахунок – 13:9), які й вибороли І місце в турнірі. Друге місце за командою СЗШ - ліцей, а ІІІ місце в команди СЗШ І-ІІІ ст. №4.

     В змаганнях хлопців сільських СЗШ І-ІІІ ст. взяли участь 8 команд. Після попередніх ігор в підгрупах у грі за 3-4 місце зустрілись команди школярів Нараївки і Краснопілки. Перемогу і ІІІ місце вибороли краснопілські спортсмени з рахунком 22 : 8. В фінальній грі зійшлися баскетболісти СЗШ І-ІІІ ст. сіл Гранова і Чечелівки. Впевнену перемогу (12 : 4) здобули учні гранівської школи, які й стали чемпіонами, а за чечелівськими хлопцями залишилось ІІ місце.

     Представники району 17 березня будуть брати участь в обласних фінальних змаганнях з баскетболу серед юнаків у м. Вінниця.

     7 березня команди юнаків НВК: Гайсинська СЗШ – інтернат І-ІІІ ст. – гімназія та дівчат СЗШ І-ІІІ ст. с. Чечелівка взяли участь в фінальних змаганнях Всеукраїнських змагань з баскетболу 3х3. Юнаки зайняли 5-те місце, а дівчата - 6-те місце.

IMG 4547

IMG 4542