onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Районний семінар учителів 4-х класів

Першого березневого дня СЗШ І-ІІІ ст. села Кунка гостинно відчинила двері для учасників районного семінару вчителів 4-х класів.

Темою зібрання стало актуальне питання здійснення компетентнісного підходу на уроках української мови у початковій ланці освіти, яке є особливо нагальним у світлі впровадження пріоритетів Концепції Нової української школи в систему загальної освіти.

Цікавим було знайомство із навчальним закладом: педагоги та вихованці презентували свою школу, заступник директора з навчально – методичної роботи Т.М. Кавун розповіла про успіхи та здобутки школи І ступеня у 2016 – 2017 н.р.

Потім на присутніх чекав відкритий урок - подорож у країну української мови разом із четвертокласниками під керівництвом їхнього учителя – Н.А. Заїченко. Чимало корисної інформації учасники семінару отримали і з презентації досвіду роботи Нелі Анатоліївни.

Шляхи вирішення актуальних проблем у школі І ступеня у своєму виступі окреслив завідувач районного методичного кабінету В.П. Сич.

Керівник РМО учителів 4 – х класів А.М. Ричкова, ознайомила присутніх із особливостями проведення ДПА у початковій школі в поточному навчальному році.

Яскравим завершенням семінару став відкритий виховний захід, «Мати – берегиня роду людського», який підготували учні та педагоги під керівництвом заступника директора з виховної роботи Т.М. Годованюк.

В ході проведеного семінару присутні не лише здобули потрібні для подальшої роботи знання щодо особливостей організації навчально – виховного процесу з майбутніми випускниками початкової школи, а й отримали незабутні враження від знайомства та спілкування з учнівським та педагогічним колективом СЗШ І-ІІІ ст. с. Кунка.

Заставнаskjdhfkltdu

IMG3024

IMG3025

IMG3028

IMG 2996

IMG 2999

IMG 3004

IMG 3007

IMG 3009

IMG 3023