onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Черговий семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів

       На виконання плану управління освіти, фізичної культури та спорту на І квартал 2017 року 28 лютого на базі районного методичного кабінету проведено районний семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів з теми «Система внутрішкільного контролю за станом виховної роботи».

Перед учасниками семінару виступила методист районного методичного кабінету Ревкач Вікторія Вячеславівна. У своєму виступі висвітлила питання «Контроль як функція управління. Форми і методи контролю».

Важливою умовою успішної діяльності навчально-виховної роботи школи є планування. Воно забезпечує цілеспрямованість у роботі всіх підрозділів, створює умови для організованої роботи педагогічного та учнівського колективів, раціонального використання часу й інших можливостей і резервів. Заступник директора з виховної роботи НВК: СЗШ І-ІІІ ст. – ліцей м. Гайсин Яценко Світлана Петрівна у своєму виступі зробила акценти саме на плануванні виховної роботи закладу та здійснення контролю за її станом.

У роботі семінару брала участь заступник директора з виховної роботи Манільчук Наталія Анатоліївна. «Книга внутрішкільного контролю» заступника з виховної роботи, як підгрунтя для визначення шляхів науково-методичної проблеми закладу – тема виступу педагога. Вимоги до ведення книги внутрішнього контролю заступника, рівень проведення відкритих виховних заходів, здійснення аналізу та самоаналізу виховного заходу були викладені у виступі.

До роботи учасників семінару долучилася практичний психолог Крук Лариса Петрівна. Про вікові особливості дітей підліткового віку на які варто звернути увагу при плануванні виховних напрямків роботи як заступникам так і класним керівникам та поради батькам щодо психологічних особливостей підлітків, розповіла Лариса Петрівна.

По завершенню семінару методист РМК Ревкач В.В. провела нарадчу частину. Були підведені підсумки районного конкурсу солістів-вокалістів та читців «Зіркова мрія», доведені до відома листи та накази Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА про проведення різноманітних конкурсів та фестивалів, про підготовку до проведення акції «Серце до серця».

IMG 4511

IMG 4513

IMG 4515

IMG 4521

IMG 4530

IMG 4533