onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Відбулося засідання колегії управління освіти, фізичної культури та спорту

На виконання плану роботи управління освіти, фізичної культури та спорту на 2017 рік під головуванням начальника управління освіти, фізичної культури та спорту Гайсинської районної державної адміністрації Шрамко В.М. відбулося засідання колегії управління.
Відповідно до плану були розглянуті такі питання:
1. Про стан роботи з батьками у ДНЗ №2 м. Гайсин, с. Зятківці, с. Нараївка, с. Грузьке, с. Ярмолинці.
2. Про виконання районної Програми організації харчування учнів 5-11 класів загальноосвітніх шкіл на 2012-2016 роки.
3. Про виконання районної Програми розвитку інформаційних, телекомунікаційних та інноваційних технологій в закладах освіти Гайсинського району на період до 2016 року.
4. Про стан ведення ділової документації у навчальних закладах.
5. Про наслідки аудиту стану виконання бюджетної програми щодо методичного та матеріального забезпечення діяльності навчальних закладів підручниками та навчальною літературою.
6. Про стан управлінської діяльності позашкільних навчальних закладів.
7. Про організацію харчування дітей дошкільного віку в ДНЗ району.
8. Про стан викладання англійської мови у загальноосвітніх навчальних закладах району.
9. Інформація про виконання рішення колегії відділу освіти від 10.02.2016 року «Про затвердження Плану заходів відділу освіти, спрямованих на популяризацію та активізацію вивчення англійської мови».
10. Інформація про виконання рішення колегії відділу освіти від 10.02.2016 року «Про організацію освітньо-виховної роботи з питань громадянсько-патріотичного виховання у ДНЗ №1, №2, №5 м. Гайсин, с. Кіблич, с. Чечелівка, с. Мелешків, с. Носівці».
11. Інформація про виконання рішення колегії відділу освіти від 10.02.2016 року «Про стан охорони праці та безпеки життєдіяльності у ДНЗ №4, 7 м. Гайсин, СЗШ І-ІІІ ст. с. Нараївка, СЗШ І-ІІ ст. с. Рахни».

З першого питання звітували директори (завідувачі) дошкільних навчальних закладів Бойко Т.П. (ДНЗ №2 «Дзвіночок» м. Гайсин), Шевчук О.І. (ДНЗ «Веселка» с. Зятківці), Яценко В.О. (ДНЗ «Світанок» с. Ярмолинці). Узагальнила та доповнила інформацію про організацію роботи з батьками у дошкільних навчальних закладах району методист районного методичного кабінету Діхтяр М.Д.
З інших питань колегію інформували заступник начальника управління, начальник відділу з питань реалізації державної політики в галузі освіти Нестерук А.В., завідувач районного методичного кабінету Сич В.П., методисти РМК Подчос В.М., Ревкач В.В., Діхтяр М.Д., керівник районного методичного об’єднання учителів іноземної мови Живцова Л.Б.
Після обговорення питань, винесених на порядок денний, колегією управління освіти, фізичної культури та спорту були прийняті відповідні рішення, надані рекомендації та доручення.

100 7614

100 7627

100 7624

100 7615

100 7612

100 7629