onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Засідання школи професійно - педагогічної адаптації учителів-стажистів району

27.01.2017 року на базі НВК: СЗШ І-ІІІ ступенів-гімназії м. Гайсин відбулося засідання школи професійно-педагогічної адаптації учителів-стажистів. На семінар прибуло семеро молодих спеціалістів із міських та сільських шкіл. Розпочав заняття завідувач районного методичного кабінету Сич В.П., який наголосив на необхідності проведення занять, які результативно впливатимуть на вдосконалення фахової майстерності молодих педагогів. Віталій Петрович акцентував особливу увагу на питанні надання молодим спеціалістам допомоги у проведенні уроків та позакласних заходів.

Молоді колеги відвідали урок англійської мови в 7-Б класі «Взаємини між людьми» (учитель Грабовська В.Д.) та урок української літератури в 5-А класі «Усна народна творчість. Прислів’я та приказки» (учитель Панчук Т.В.), а також було переглянуто виховний захід «Свята зимового циклу», який підготувала класний керівник 4-А класу Шендерук Г.С. Проаналізувавши відвідані уроки та захід, колеги відзначили високий рівень їх підготовки. За круглим столом молоді вчителі поділилися власними напрацюваннями, обмінялися досвідом роботи, розповіли про свої перші враження від взаємин із вихованцями, колегами.

Підбила підсумки засідання школи професійно-педагогічної адаптації молодого вчителя заступник директора НВК з навчально-методичної роботи Ткачук Н.М. Заняття пройшло на високому рівні, молоді колеги збагатилися досвідом, яким щедро поділилися господарі навчального закладу.

IMG 20161213

ytzbcvvj

jbb.v

ytsjjnhkgd