onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Семінар керівників шкіл району

     Відповідно до плану роботи управління освіти, фізичної культури та спорту 20  грудня 2016 року на базі СЗШ І-ІІІ ступенів с.Носівці проведено районний семінар керівників шкіл та позашкільних закладів за темою «Формування шанобливого ставлення до родини, виховання любові до України, поваги до народних звичаїв з використанням педагогічної спадщини В.О.Сухомлинського».

      Відкриваючи семінар завідувач районного методичного кабінету Віталій Петрович Сич обґрунтував необхідність опрацювання науково-методичної теми семінару, педагогічної спадщини В.О.Сухомлинського, орієнтованої на формування моделі навчального закладу за принципом «сім’я-дитина-школа».
Науково-теоретичний блок семінару був представлений виступом директора СЗШ І-ІІІ ступенів с.Носівці Костюк Надії Григорівни. Виступ керівника доповнив відеофільм про життя школи, її педагогів та вихованців. Співзвучною до теми семінару була візитівка навчального закладу, яку підготували учні школи.

     Учасники семінару мали змогу відвідати відкритий виховний захід за темою: «Я люблю тебе,село моє, моя маленька батьківщина», ознайомитись з навчально-методичною базою шкільних предметних кабінетів, класних кімнат, поспілкуватися з учнями та вчителями школи, взяти участь в роботі майстер-класу по виготовленню вітальних новорічних листівок.

    За «круглим столом» учасники семінару обмінялися   думками з досвіду роботи за науково-методичною темою, обговорили відвіданий виховний захід, відмітили високий організаційний та науково-методичний рівень проведеного семінару.

Заставна5644

IMG 2814

IMG 2815

IMG 2821

IMG 2823

IMG 2824

IMG 2832

IMG 2844

IMG 2846