onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Районний семінар учителів художньої культури та образотворчого мистецтва

    На виконання плану заходів управління освіти, фізичної культури та спорту на IV квартал 2016 року проведено районний семінар учителів художньої культури та образотворчого мистецтва за темою «Творча діяльність на уроках предметів художньо-естетичного циклу».

   Відкриття семінару розпочалося з виступу методиста районного методичного кабінету Ревкач В.В., яка ознайомила присутніх з метою і завданням семінару, представила до уваги вчителів доповідь на тему «Сучасні підходи до розвитку творчого потенціалу учнів на уроках художньо-естетичного циклу».

Керівником районного методичного обєднання вчителів образотворчого мистецтва та художньої культури Міхасьовою О.В. було наголошено на якісній підготовці та проведенні уроків предметів художньо-естетичного циклу, відповідно до методичних рекомендацій на 2016-2017 н.р. Керівник представила презентаційні матеріали розробок уроків мистецтва у ІІ семестрі 2016-2017 н.р.

     Далі була організована робота педагогів у групах. Вчителі працювали над зображенням натюрморта (за уявою) або зображенням архітектурної споруди епохи ренесансу (за вибором), тестовими завданнями «Мистецтво в культурі минулого».

    На завершення, вчителі образотворчого мистецтва та художньої культури намалювали новорічні малюнки та написали побажання воїнам, що перебувають на Сході країни.

 

DSCF9312

 

DSCF9315

 

DSCF9317

 

DSCF9319

 

DSCF9320

 

DSCF9321

 

DSCF9323

 

DSCF9324

 

DSCF9325

 

DSCF9326