onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Відкриття нової групи в ДНЗ "Колосок" с. Михайлівки

   Додаткову дитячу групу, яку відвідуватимуть ще 15 малят, урочисто відкрито у дошкільному навчальному закладі села Михайлівки Гайсинського району 19 грудня – в День Святого Миколая. Відтепер до дитячого садка ходитимуть 65 маленьких мешканців села, які будуть відвідувати свій улюблений садочок, отримувати освіту, розвивати свої творчі здібності, формувати навички спілкування з однолітками та дорослими.
  «Одним із основних напрямків реалізації ініціатив Президента України є забезпечення доступу до дошкільної освіти кожної дитини,» - зауважила начальник управління освіти, фізичної культури та спорту Гайсинської райдержадміністрації Валентина Шрамко, яка привітала всіх присутніх від імені голови Гайсинської районної державної адміністрації Уткіна В.А., районної ради, управління освіти, фізичної культури та спорту райдержадміністрації і побажала дітворі бути щасливими, розумними і вихованими, працівникам дитсадка - професійно мудрими, ініціативними і з великою любов’ю ставитись до дітей, батькам малят – розуміння, підтримки і радості від своїх «янголят», гостям свята, усім присутнім - міцного здоров’я, впевненості у завтрашньому дні і миру на нашій рідній землі.
  До слова були також запрошені голова сільської ради Топочканова Валентина Володимирівна, депутат сільської ради Мудренко Сергій Федорович, приватний підприємець Дидинський Володимир Макарович. Гості вручили дітям подарунки та побажали стати справжніми громадянами країни.
  Під час відкриття групи директор (завідувачка) ДНЗ Людмила Драч, зокрема, сказала: «Сьогодні в нашому дошкільному закладі відкривається третя група. Це важлива подія для села, тепер ми зможемо приймати усіх бажаючих малят в дитсадок. Відкриттю групи передувала клопітка робота, яка вимагала часу і коштів. Завдяки турботі голови Гайсинської райдержадміністрації Уткіна Владислава Анатолійовича, начальника управління освіти, фізичної культури та спорту Шрамко Валентини Миколаївни, начальника фінансового управління Бабій Тетяни Владиславівни, депутатів районної ради були виділені кошти з районного бюджету на ремонтні роботи. Бригада під керівництвом Черепахи Володимира Григоровича провела якісні внутрішні роботи з облаштування кімнат, ремонт даху садка. За сприяння сільської голови Топочканової Валентини Володимирівни, за гроші з сільського бюджету закуплено меблі. Ми щиро вдячні усім, хто долучився і допоміг відкрити таку гарну групу для дошкільнят Михайлівської громади».
  Слова вдячності і низький уклін були надіслані усім, хто причетний до відкриття нової групи, від батьків вихованців дошкільного закладу Совкун Антоніни Михайлівни та Захарчук Тетяни Василівни.
  Свої вітання дарували маленьким односельцям школярі місцевої школи. Святий Миколай роздавав подарунки та веселив усіх своїми піснями.
  Вихованці дошкільного закладу декламували вірші, співали пісні про дитячий садок, свою групу, рідну Україну і мирне щасливе дитинство.
  На закінчення свята всі діти ДНЗ «Колосок» отримали солодкі подарунки від голови Гайсинської райдержадміністрації Уткіна В.А.

100 7312

100 7276

100 7199

100 7216

100 7223

100 7256

100 7284

100 7290

100 7305

100 7309

100 7310

100 7160

100 7166

 100 7170

100 7169