onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Нарада керівників ДНЗ району

14 грудня 2016 року відбулася чергова нарада керівників дошкільних навчальних закладів району.

Начальник управління освіти, фізичної культури та спорту Шрамко Валентина Миколаївна довела до відома директорів (завідувачів) ДНЗ зміст наказу Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 07.11.2016 р. № 515 «Про підсумки перевірки діяльності управління освіти, фізичної культури та спорту Гайсинської райдержадміністрації з питань роботи дошкільних навчальних закладів району», проінформувала присутніх про заходи щодо збагачення матеріально-технічної бази закладів, акцентувала увагу на необхідності проведення моніторингу стану відвідування та захворюваності дошкільників на грип та ГРВІ.

Завідувач методичного кабінету Сич Віталій Петрович звернувся до присутніх з вимогою щодо вчасного проходження курсів підвищення кваліфікації педагогічних кадрів при КВНЗ «ВАНО», якісного проведення атестаційного періоду та подання до районної атестаційної комісії звітної документації. Також акцентував увагу на удосконалення методичної роботи з кадрами, інноваційної управлінської діяльності в дошкільних закладах.

Методист РМК Діхтяр М.Д. довела до відома учасників наради зміст листів Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації щодо проведення у закладах освіти заходів з метою профілактики харчових отруєнь, кишкових інфекцій, захворюваності на грип, проаналізувала стан ведення ділової документації у ДНЗ району з питань організації харчування, звернулась до завідувачів з проханням вчасно подавати звітність, зокрема статистичний звіт за формою 85-к «Звіт про діяльність дошкільного навчального закладу за 2016 рік», звіт за Формою №1 – черга, інформацію про функціонування закладів у 2016 році, проінформувала колег про створення на інтернет-ресурсі методичного кластеру з метою обміну досвідом роботи педагогічних працівників дошкільних закладів в межах області.

IMG 1201