onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Конкурс учнівської творчості ім. Т.Г. Шевченка

     Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України №1/9-491 від 14.09.2016 року жовтня  2016  року  в  школах України стартує VІІ  Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Урочисте відкриття цього престижного конкурсу проводитиметься сьогодні у м. Івано-Франківську.

Відповідно до Положення конкурс проводиться для учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів у чотири етапи:

     І- шкільний

   ІІ- районний

   ІІІ – обласний

ІV– всеукраїнський

   Дати проведення кожного етапу визначають органи управління освітою.

Управління освіти, фізичної культури та спорту Гайсинської РДА рекомендує І етап конкурсу в школах району провести 11.10.2016р. Завдання для першого етапу конкурсу готуються навчальними закладами, в яких він проходить.Творчі роботи передбачають теми, пов’язані з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу, які сприяють об’єднанню, формують почуття патріотизму, оптимізму й віри в щасливе майбуття Української держави, про яку мріяв і писав у своїх творах Тарас Григорович Шевченко.

Адміністрації навчальних закладів у термін до 19 жовтня 2016 року мають прозвітувати районному методичному кабінету про хід І етапу конкурсу, надати заявки до участі у ІІ етапі.

1410.jpg