onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Навчання молодих вихователів ДНЗ

На виконання плану роботи управління освіти, фізичної культури та спорту на ІІІ квартал 28 вересня 2016 року на базі ДНЗ №1 «Пролісок» (завідувач Бондар О.І., вихователь-методист Артеменко Т.І.) відбулося чергове засідання Школи молодого вихователя.

Цього разу учасники мали можливість підвищити свій фаховий рівень з питань організації та методики проведення занять з грамоти, ознайомитись з сучасною формою планування за принципом методичного конструктора, отримати відповідь на проблемні запитання.

Керівник Школи Артеменко Т.І.    розкрила зміст педагогічної діяльності, який реалізується на заняттях з грамоти, детально висвітлила прийоми по роботі зі словом, звуками мови, над реченням, провела з учасниками ігри та вправи, зосередила увагу на важливості підготовки руки дитини до письма, зокрема удосконаленню рухових навичок, розвитку дрібних м’язів руки та пальців дитини.

Методист РМК Діхтяр М.Д. провела з вихователями практичне заняття щодо проведення інтегрованих занять у системі планування за принципом методичного конструктора.

На завершення роботи вихователь–методист Артеменко Т.І. надала індивідуальні консультації за запитом вихователям різновікових груп малокомплектних ДНЗ району.

DSCN7788

DSCN7791

DSCN7792