onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Всеукраїнський День дошкілля!

     20 вересня в актовій залі КВНЗ «ВАНО» відбулись заходи з нагоди відзначення в області Всеукраїнського Дня дошкілля. Заступник директора Департаменту ОДА Чорна О.А., звертаючись до присутніх, зазначила, що День дошкілля – це свято доброти, турботи, дитячої посмішки і професійної майстерності педагогів, а працівники дошкільних навчальних закладів завжди вирізняються серед освітян особливим ентузіазмом, творчим ставленням до справи.

За вагомий внесок у розвиток та вдосконалення роботи дошкільних навчальних закладів почесними грамотами Департаменту освіти та науки ОДА були нагороджені начальник управління освіти, фізичної культури та спорту Гайсинської РДА Шрамко В.М., вихователь-методист ДНЗ №7 «Берізка» Заплішна Л.М., грамотою Департаменту освіти і науки ОДА - Яхно А.Ю., завідувач сектором культурно-освітньої роботи Гайсинського районного Будинку культури, яка виборола ІІІ-є місце в обласному конкурсі «Колискова пісня».

23 вересня 2016 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулися святкування Всеукраїнського Дня дошкілля. Свято об’єднало усіх дошкільників України. Делегація Вінницької області у складі проректора з науково-педагогічної роботи та навчально-методичної роботи ВКНЗ «ВАНО» Іваниці Г.А.,головного спеціаліста відділу загальної середньої та дошкільної освіти Департаменту Бачинської Т.В., завідувача відділу дошкільного вихованняВКНЗ «ВАНО» Русан Л.С., методистів РМК, завідувачів, вихователів-методистів, вихователів дошкільних навчальних закладів також були учасниками урочистого заходу.

До складу делегації від Гайсинського району ввійшли: завідувач районного методичного кабінету Сич В.П., методист РМК Діхтяр М.Д., вихователь дошкільного навчального закладу №2 «Дзвіночок» Голуб Т.І., яка нагороджена Подякою Міністерства освіти і науки України.

Учасникам святкувань було запропоновано пізнавальні майстер-класи, виставки творчих робіт та фахової літератури, дидактичних посібників, концертну програму.

Сьогодні 27 вересня свято відзначають усі ДНЗ нашого району. З метою створення святкової атмосфери для дошкільнят організовані розваги, вистави, різноманітні ігри, музичні вітання.

Працівників дошкільної освіти Вінниччини привітали із Всеукраїнським днем дошкілля

DSCN0705

DSC07419

DSC07461

IMAG0780