onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Нарада заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів

На базі районного методичного кабінету проведена нарада для заступників директорів з виховної роботи і педагогів-організаторів. У роботі наради брали участь працівники районного методичного кабінету Ревкач В.В., Подчос В.М. та старший інспектор Гайсинського ВП ГУНП у Вінницькій області капітан поліції Гудима Н.М.

         Гудима Наталія Миколаївна доповіла про стан злочинності серед неповнолітніх за 9 місяців 2016 року. Наголосила на необхідності проведення спільної та системної роботи правоохоронних органів, управління освіти, фізичної культури та спорту, навчальних закладів у напрямку профілактики та попередження злочинності серед дітей, проведенні превентивних заходів, роботи з батьківською громадськістю.

         Подчос Володимир Миколайович закцентував увагу на проведенні просвітницької роботи та виховних заходів щодо попередження травматизму серед вихованців. Ознайомив учасників наради із спільними наказами Міністерства внутрішніх справ України та Міністерства освіти і науки України щодо проведення Всеукраїнських змагань загонів юних інспекторів руху та гри команд Клубу веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху і Всеукраїнського дитячого творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху».

Ряд питань озвучила методист з виховної роботи Ревкач Вікторія Вячеславівна, а саме:

-         підсумки виховної роботи навчальних закладів району за 2015-2016 н.р.;

-         про підсумки проведення літньої оздоровчої кампанії у 2015-2016 н.р.;

-         методичні рекомендації щодо виховної роботи у 2016-2017 н.р.;

-         про реалізацію заходів на виконання Державних, обласних, районних програм та листів Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації;

-         про заходи з патріотичного виховання.

SAM 7807

SAM 7793

SAM 7794

SAM 7799

SAM 7800

SAM 7808