onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Нарада керівників шкіл та позашкільних навчальних закладів району

14 червня 2016р. на базі районного методичного кабінету відбулася нарада директорів загальноосвітніх шкіл та позашкільних закладів за участю голови районної державної адміністрації В.А. Уткіна, голови районної ради Г.І. Борового, страхового експерта з охорони праці відділення виконавчої дирекції ВД ФССВПЗ у Гайсинському районі В.Г. Доманського.

Нараду відкрила начальник управління освіти, фізичної культури та спорту В.М. Шрамко, вона акцентувала увагу присутніх на питаннях роботи навчальних закладів в умовах завершення 2015-2016 н.р. та підготовки шкільних приміщень до роботи в новому навчальному році, забезпечення об’єктивного звітування керівників шкіл перед громадскістю про свою роботу.

Виступаючи перед присутніми голова районної державної адміністрації В.А. Уткін визначив пріоритетні питання розвитку освітньої галузі району у 2016 році, зазначивши, що успішна робота шкіл значною мірою залежить від ролі керівника, кожного вчителя у навчально-виховному процесі. Звернув увагу на важливість співпраці директорів освітніх закладів із головами сільських рад, керівниками підприємств та організацій, батьківською громадськістю. Владислав Анатолійович інформував присутніх про хід та перспективу виплати відпускних педагогам району. Голова районної ради Г.І. Боровий звернув увагу керівників на необхідності підготовки школами конкурсних проектів, участі педагогів у проектній діяльності.

На нараді обговорювались питання роботи пришкільних таборів, підготовки до районної серпневої педагогічної конференції, організації виховної роботи та дозвілля дітей в канікулярний період. Страховий агент з охорони праці відділення виконавчої дирекції ВД ФССВПЗ у Гайсинському районі В.Г. Доманський провів з учасниками наради практикум по попередженню виробничого травматизму під час виконання ремонтних робіт.

IMG 1964

IMG 1965