onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Новини з пришкільного табору НВК: СЗШ І-ІІІ ст. - гімназія м.Гайсин

Сяйвом сонця все залито,

в нас гостює справжнє літо

Кольорове та яскраве,

Запашне, смішне, цікаве!

Всі ми літечку радієм,

Літечко усіх нас гріє,

Щоб росли усі здорові,

Наші дітлахи  чудові!

        Пролунав останній дзвоник і покликав у гості літо – тепле, ніжне, сонячне і таке бажане. Позаду – складні задачі, рівняння і вправи, а попереду – веселощі, ігри, забави. І так важливо, не згаяти жодної миті, побачити щось цікаве, знайти нових друзів, відпочити, позасмагати, набратися нових сил. Саме для цього табір з денним перебуванням «Веселка»  30 травня  відкрив свої двері для 140 учнів    НВК: СЗШ І- ІІІ ст.- гімназії м.Гайсина.

     Для кожної дитини  у 9 –ти загонах табору  є  заняття до смаку : настільні ігри з друзями, створення стінгазети, спілкування у групах за інтересами.

      Під керівництвом волонтера Корпусу Миру США Кейли Кінг та вчителя іноземної мови Грабовської В.Д. у нашій школі працюють англомовні загони "All Stars". Такий вид організації дозвілля  дає можливість учням школи поглибити знання з англійської мови та взяти участь у тренінгах по  проектному менеджменту, що будуть проведені на базі табору. 

      Разом із тим, відпочинок у літньому таборі -  це і можливість збагатити свої знання про історію рідного краю. Так  , відвідавши місцевий краєзнавчий музей, діти дізнались про  виготовлення стародавнього українського одягу, ближче познайомились із видатними гайсинчанами, відчули себе справжніми патріотами рідної землі.

P6020332

IMG 5059

IMG 5066

P5310352

P6020325