onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Табір "Лідер"

       Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг, тому щороку у нашому ліцеї працює табір відпочинку „Лідер“ з денним перебуванням.

        У таборі діти цікаво та насичено проводять свій час. Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей.

30 червня у НВК: СЗШ I-III ст.-ліцеї гостинно зустріли маленьких друзів, учнів 1-6 класів.

У таборі працюють 3 загони, 2 з яких англомовні:

1 загін – «Фіксики» – для учнів 1-2 класів;

2 загін – «Rainbow» – для учнів 3-4 класів;

3 загін – «Bluestars» – для учнів 5-6 класів.  

      Щодня в таборі проводиться ранкова зарядка, яка надає дітям заряд бадьорості та енергії на цілий день.

     Поруч із дітьми постійно знаходяться вихователі, які проводять систему заходів, що сприяє активному розвитку особистості учня, його громадянської, соціальної активності та життєтворчості.

Учні 7-8 класів є помічниками вихователів.

     У кожному загоні в перший день роботи та перед початком екскурсій ведеться виховна робота: бесіди про правила дорожнього руху, про безпечний шлях до табору та додому, про правила поведінки на вулиці, в громадських місцях, на прогулянках, про здоровий спосіб життя, про правильне харчування і культуру харчування, про дружбу і взаємодопомогу.

Протягом роботи табору проводяться мовні години, мета яких — зацікавити дітей до опанування англійської мови, здобуття необхідних мовних навичок.

Дні проходять швидко, цікаво та насичено, попереду ще багато цікавого.

 DSCF1709

DSCF1726

DSCF1732

DSCF1736

DSCF1741