onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Районний семінар учителів - словесників

26 квітня 2016 року на базі районного методичного кабінету відбулось традиційне семінарське заняття з учителями української мови та літератури. Педагоги району мали змогу ознайомитися з досвідом роботи вчителів-словесників СЗШ І-ІІІ ступенів с. Нараївки. Було представлено відеоурок «Похідні та непохідні прийменники», який проводила вчитель Н.Г. Колташ, а також було переглянуто фрагменти виховного заходу, приуроченого тридцятій річниці трагедії на Чорнобильській АЕС.

Хвилиною мовчання вчителі вшанували пам’ять колишнього керівника районного методичного об’єднання вчителів української мови та літератури Н.І.Кривої та вчителя-філолога СЗШ І-ІІІ ступенів №2 м.Гайсина Л.В.Коваль.

Із особливостями проведення ЗНО та ДПА у 2016 році ознайомила присутніх інструктор з української мови та літератури Н.М. Ткачук, зосередивши їх увагу на головних позиціях згаданих вище іспитів випускників 9-х та 11-х класів.

Надія Михайлівна ретельно проаналізувала результати та підбила підсумки Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови, XVI Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика, Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т.Г.Шевченка, XV Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об’єднаємося ж, брати мої», присвяченого 25-річчю незалежності України в номінації «Література», районних Стусівських читань, оголосила подяки педагогам за якісну підготовку їх вихованців, а також відзначила цілеспрямовану роботу адміністрацій тих навчальних закладів, які працювали результативно.

     У роботі семінару взяв участь завідувач РМК В.П. Сич. Виступаючи перед присутніми, Віталій Петрович акцентував їх увагу на питаннях навчально-методичного забезпечення викладання предметів філологічного циклу, організації роботи вчителів з навчальним контентом репозитарію МОН України.

Семінар пройшов результативно та плідно. Словесники отримали чимало нової корисної інформації, якою вони щедро поділяться у своїх педагогічних колективах.

IMG 1692

IMG 1695

IMG 1701

IMG 1709

IMG 1711