onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Нарада керівників шкіл 20.04.2016

      20 квітня 2016 рокув залі засідань районного методичного кабінету, під керівництвом начальника управління освіти, фізичної культури та спорту районної державної адміністрації  В.М. Шрамко відбулася чергова нарада директорів освітянських установ  району. На нараді були присутні керівники загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, працівники управління освіти, фізичної культури та спорту, районного методичного кабінету.

     Перед початком роботи наради керівники освітянських установ взяли участь у урочистому відкритті районного етапу військово-патріотичної гри школярів «Сокіл (Джура)».

    Відповідно до робочої програми наради начальник управління В.М. Шрамко акцентувала увагу керівників шкіл та позашкільних установ на організаційних та правових аспектах роботи навчальних закладів району в умовах процесу ліквідації відділу освіти районної державної адміністрації та створення управління освіти, фізичної культури та спорту. Валентина Миколаївна ознайомила присутніх із завданнями щодо організованого завершення 2015-2016 навчального року, дала конкретні доручення керівникам шкіл з ряду важливих питань організації роботи освітніх установ.

     

   Заступник начальника управління А.В. Нестерук інформувала керівників про заходи щодо організації та проведення державної підсумкової атестації випускників початкової, основної та старшої школи, про порядок проведення державної підсумкової атестації з української мови, математики та історії України у формі зовнішнього незалежного оцінювання для випускників 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів.

   Директор НВК:СЗШ-інтернат І-ІІІ ступенів-гімназія, завідувач пунктом зовнішнього незалежного оцінювання випускників шкіл ІІІ ступеня в Гайсинському районі Л.Г.Мендусь, з використанням мультимедійної презентації Центру оцінювання якості освіти, ознайомила учасників наради із організаційними питаннями підготовки випускників до складання ЗНО, правилами їх поведінки на пуктах тестування.

   Завідувач районного методичного кабінету В.П. Сич виступаючи перед присутніми проаналізував стан завершення атестаційного процесу в освітніх установах району, ознайомив із наслідками роботи атестаційної комісії відділу освіти районної державної адміністрації, інформував про умови проведення районного етапу обласного конкурсу «Творча скарбничка - 2016». Віталій Петрович наголосив на важливості роботи шкільних адміністрацій, педагогів району по відбору навчальної літератури для учнів 8-х класів, ознайомленню педагогів з матеріалами репозитарію навчального контенту.

   Про заходи Тижнів безпеки дорожнього руху, охорони праці, Дня цивільного захисту у своєму виступі говорив методист РМК В.М. Подчос. Володимир Миколайович також інформував керівників про проведення щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів.

     На нараді були обговорені питання щодо відзначення 25-річниці незалежності України, 30-х роковин Чорнобильської трагедії.

     По завершенню наради керівники шкіл повернулись до своїх вихованців-учасників районного етапу військово-патріотичної гри «Сокіл (Джура)», разом з ними вболівали за успішний виступ шкільної команди в боротьбі за перемогу

IMG 1659

IMG 1660

IMG 1664

IMG 1666

IMG 1674