onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Інтегрований підхід до морального виховання дітей раннього віку

Згідно з планом роботи управління освіти, фізичної культури та спорту на ІІ квартал 2016 року на базі дошкільного навчального закладу №1 «Пролісок» (завідувач Бондар О.І., вихователь-методист Артеменко Т.І.) відбулося методичне об’єднання вихователів груп раннього віку.

Проблему створення оптимальних умов для морально-духовного розвитку особистості розкрила у своєму виступі з досвіду роботи Демидась С.Ю, акцентуючи увагу впровадженні інтегрованого підходу до розвитку базових особистісних якостей вихованців.

У ході інтегрованого заняття «Веселі іменини у зайчикової родини» вихователь ДНЗ №1 Тіторенко А.Г., використовуючи інтерактивні ігрові методи роботи з дітьми, продемонструвала сучасні підходи до освітньо-виховної діяльності, їх доцільність та ефективність.

Вихователь ДНЗ №4 Тішкова Г.Д. презентувала учасникам методичного об’єднання міні-проект «Виховання казкою», основаного на спільній діяльності дітей, педагогів та батьків.

Керівник РМО Пашенко Л.Д. поділилась досвідом роботи з батьками з питань морального виховання дітей, зокрема запропонувала перспективний план роботи з родинами на навчальний рік.

SAM 6765

SAM 6741

SAM 6743

SAM 6761

SAM 6791

SAM 6797

SAM 6799