onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Вітаємо призерів обласного кінофестивалю відеороликів «Why English?»

18 березня 2016 року в приміщенні КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» відбувся фінальний тур обласного кінофестивалю відеороликів «Why English?» серед учнів 5-11 класів для визначення та нагородження переможців. Фестиваль проводився на виконання Указу Президента України «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні», в рамках обласної цільової програми роботи з обдарованою учнівською молоддю до 2017 року, з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу учнів, сприяння та популяризації вивченню англійської мови серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Вінниччини.

У кінофестивалі взяли участь учні загальноосвітніх навчальних закладів 20 районів області та 24 загальноосвітніх навчальних закладів міста Вінниці. На конкурс було подано 70 відеороликів. Для участі у фіналі конкурсу були обрані 9 команд. У номінації «Кращий відеоролик серед учнів 10-11 класів» змагалися команди ЗОШ І-ІІІ ст. №22, ЗОШ І-ІІІ ст. №27 Вінницької міської ради та команда учнів 11-Б класу НВК: СЗШ І-ІІІ ст. - ліцею м. Гайсин. Конкурсанти презентували свої конкурсні роботи, розповідали про історію їхнього створення, відповідали на запитання членів журі.

За рішенням конкурсної комісії ліцеїсти навчально-виховного комплексу м. Гайсин вибороли почесне ІІ місце у своїй номінації. По завершенню конкурсу журналістка каналу ВДТ взяла інтерв’ю у наших переможців.

245

544