onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Нарада керівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Гайсинського району

Відповідно до плану роботи відділу освіти в залі засідань районного методичного кабінету відбулася нарада керівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Гайсинського району за участю голови Гайсинської районної державної адміністрації В.А. Уткіна.

Начальник відділу освіти В.М. Шрамко ознайомила присутніх з інформацією за підсумками наради керівників органів управління освітою області, що відбулася 17.02.2016 року.

Голова Гайсинської районної державної адміністрації В.А. Уткін у режимі діалогу поспілкувався з керівниками навчальних закладів про стан справ та перспективи освітянської галузі району.

Заступник начальника відділу освіти А.В. Нестерук проінформувала учасників наради про першочергові завдання, які стоять перед загальноосвітніми навчальними закладами у ІІ семестрі 2015/2016 н.р., зокрема про заходи щодо організованого закінчення навчального року, реєстрації випускників 11-х класів для участі у ЗНО-2016, повідомила про особливості організації та проведення державної підсумкової атестації. Особливу увагу присутніх викликало питання створення мережі опорних шкіл. Керівники шкіл висловили готовність узяти активну участь у районному етапі конкурсу на кращий проект опорної школи.

Методист районного методичного кабінету В.В. Ревкач інформувала про проведення районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), районного мистецького фестивалю вчительсько-учнівської творчості «Проліски надії», про заходи щодо відзначення пам’ятних дат, оголосила підсумки проведення районного конкурсу солістів-вокалістів та читців. Методист РМК В.М. Подчос зупинився на питаннях посилення протипожежного захисту навчальних закладів району у весняно-літній період, участі школярів у районних масових заходів з науково-технічної творчості, формування бази даних про навчальні заклади району у інформаційній системі управління освітою «ІСУО». Юрисконсульт господарської групи відділу освіти Семенець А.В. надала роз’яснення з питань подання декларацій про доходи за 2015 рік, формування бази даних щодо потреби у кадрах на 2016/2017 навчальний рік.

 

SAM 6541

 

SAM 6543

 

SAM 6544

 

SAM 6549

 

SAM 6550

 

SAM 6552