onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Навчання молодих вихователів

На виконання плану роботи відділу освіти на І квартал 2016 року 26 лютого відбулося чергове засідання школи молодого вихователя.

       Участь у засіданні прийняли вихователі: Шкарупінська Т.М., (ДНЗ с. Кіблич), Плахотнюк К.В. (ДНЗ с. Кунка), Палій М.М. та Чудай М.С. (ДНЗ с. Михайлівка), Аркавенко Т.П. (ДНЗ с. Лад. Хутори), Лебідь Ю.Ю. (ДНЗ с. Зятківці), Диченко Н.С. (ДНЗ с. Карбівка), Міщенко Л.В. (НВК с. Рахнівка).

      Вихователь ДНЗ №1 «Пролісок» м. Гайсин Тіторенко А.Г. організувала з молодими фахівцями рефлексивне тренінгові заняття, під час якого учасники зібрання навчались проведенню комплексів психогімнастик з використанням мудр, записів музики та звуків живої природи, знаходили вихід із проблемних ситуацій, що складаються в роботі з дітьми, добирали методичні прийоми для вирішення тих чи інших завдань.

Методист районного методичного кабінету Діхтяр М.Д. провела для вихователів консультацію щодо планування освітньо-виховної роботи за блочно-тематичним принципом, запропонувала до обговорення матеріали щомісячного спеціалізованого журналу «Методична скарбничка вихователя», надала методичні рекомендації щодо ведення бесід та полілогів з вихованцями.

DSC07540

DSC07529

 

SAM 6557

SAM 6559

 

SAM 6561

 

SAM 6566

 

SAM 6567

SAM 6571