onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Засідання районної творчої групи учителів математики

      16 лютого 2016 р.  на базі методичного кабінету відділу освіти, під керівництвом керівника РМО Костенко О.В., відбулося засідання районної творчої групи вчителів математики з теми «Особливості використання історичного та краєзнавчого матеріалу у процесі вивчення математики».

        В межах засідання учасники творчої групи обговорили рекомендації ВКНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» з питань впровадження історичного краєзнавства на уроках математики, опрацювали новий методичний посібник «Ірраціональні, показникові, логарифмічні рівняння, нерівності, системи», обговорили хід підготовки учнів випускних класів до складання ДПА з математики.

     Підсумком роботи творчої групи має стати методичний посібник «Збірник математичних задач історико-краєзнавчої тематики», для його підготовки учасники творчої групи розподілили між собою теми, завдання, над якими будуть працювати. Найближчим часом керівником творчої групи будуть узагальнені та надіслані в школи району напрацьовані членами творчої групи методичні рекомендації з питань підготовки, проведення ДПА з математики та критерії оцінювання навчальних досягнень учнів при складанні ДПА.

заставна0001

IMG 1586

IMG 1587