onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Нарада керівників ДНЗ

20 січня 2016 року відбулася чергова нарада керівників дошкільних навчальних закладів Гайсинського району.

У ході засідання висвітлювались питання забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя в закладах, щеплення та імунопрофілактики, вартості харчування однієї дитини в день у ДНЗ сіл району, надання пільг щодо батьківської плати, атестації педагогічних працівників, дії колективного договору на 2016 рік, звітування за формою 85-к, участі ДНЗ району в обговоренні проекту наказу МОЗ України «Про затвердження Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів».

У роботі наради брали участь начальник відділу освіти Шрамко В.М., лікар-епідеміолог епідеміологічного відділу ВСП Гайсинського РВ лабораторних досліджень «Вінницького обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України» Чернець С. С., завідувач районного методичного кабінету відділу освіти Сич В.П., голова Гайсинської районної організації профспілки працівників освіти Оріховська В.І., методист РМК Діхтяр М.Д.

Начальник відділу освіти Шрамко Валентина Миколаївна ознайомила присутніх з рішенням позачергової 4 сесії 7 скликання Гайсинської районної ради щодо встановлення вартості харчування однієї дитини на день та надання пільг окремим категоріям сімей, довела до відома завідувачів інформацію про закупівлю обладнання, посуду та м’якого інвентарю для закладів сіл району. Також Шрамко В.М. акцентувала увагу на дотриманні виконавської дисципліни кожного керівника.

Лікар-епідеміолог Чернець Сергій Степанович наголосив на важливості профілактики грипу та ГРВІ, ознайомив завідувачів з ситуацією, що склалася в районі, охарактеризував перші симптоми даних захворювань, надав поради щодо дій при перших ознаках та в подальшому, відповів на запитання присутніх.

Завідувач РМК Сич Віталій Петрович акцентував увагу на основних вимогах до атестаційних матеріалів, ознайомив з планом проходження курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників при ВКНЗ «ВАНО», відповів на запитання керівників ДНЗ.

Методист РМК відділу освіти Діхтяр М.Д. ознайомила присутніх зі змінами у плані роботи відділу освіти на І квартал 2016 року, вказала на вимоги до оформлення статистичного звіту за формою 85-к.

Нарада 20.01.16 003

Нарада 20.01.16 014

Нарада 20.01.16 015

Нарада 20.01.16 019

Нарада 20.01.16 022