onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Нарада керівників шкіл та позашкільних навчальних закладів

     Відповідно до плану роботи відділу освіти 20 січня в залі засідань районного методичного кабінету , під керівництвом начальника відділу освіти районної державної адміністрації В.М. Шрамко відбулася перша у 2016 році нарада керівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Гайсинського району.

    Відкриваючи нараду Валентина Миколаївна вручила Почесні грамоти, цінні подарунки та щиро привітала директорів СЗШ с.Зятківці Іщенко Марію Іванівну, СЗШ с.Нараївка Жука Дмитра Васильовича, СЗШ с.Рахни Бабійчука Михайла Євдокимовича з ювілеями, які вони щойно відсвяткували.

   Почесні грамоти Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації та подяки Національного еколого-натуралістичного центру за активну природоохоронну та дослідницьку роботу буди вручені директорам СЗШ №4 м.Гайсин Сташко Інні Василівні та СЗШ с.Краснопілка Сидорчук Катерині Яківні.

   На нараді Дипломами відділу освіти та Кубками були відзначені школи-переможці Районної спартакіади школярів:

Серед міських шкіл за зайняті:

-         І місце   команда НВК:Гайсинська СЗШ- інтернат І-ІІІ ступенів-гімназія (директор Мендусь Л.Г);

-         ІІ місце команда НВК:СЗШ І-ІІІ ступенів - ліцей м.Гайсина (директор Скрипник Р.Ф.);

-         ІІІ місце команда СЗШ І-ІІІ ст. №2 м.Гайсина (директор Сінчук Д.Д.).

Серед сільських шкіл І-ІІІ ступенів за зайняті:

-         І місце   команда СЗШ с.Чечелівка (директор Яроменко Н.П.);

-         ІІ місце команда СЗШ с.Карбівка (директор Семенець П.Г.);

-         ІІІ місце команда СЗШ с.Гранів (директор Ушенко В.І.).

Серед сільських шкіл І-ІІ ступенів за зайняті:

-         І місце   команда СЗШ с.Гунча (директор Вітковський В.Л.);

-         ІІ місце команда СЗШ с.Грузьке (директор Бабій Ж.Ю.);

-         ІІІ місце команда СЗШ с.Рахни (директор Бабійчук М.Є).

   Після вручення нагород керівники перейшли до розгляду питань порядку денного наради. Першою виступила начальник відділу освіти В.М.Шрамко, яка ознайомила присутніх із бюджетом освітянської галузі на 2016 рік. Відповідаючи на запитання керівників шкіл Валентина Миколаївна надала аргументовані пояснення щодо особливостей фінансування різних напрямків діяльності шкіл, позашкільних закладів, структурних підрозділів відділу освіти та акцентувала увагу директорів на особливостях роботи освітніх установ району в режимі карантину та системі заходів з протидії захворюваності на грип та ГРВІ.

Про результати роботи загальноосвітніх навчальних закладів у І семестрі 2015/2016 н.р., виконання навчальних планів та програм, особливостях організації навчально-виховного процесу у ІІ семестрі 2015/2016 н.р., про заходи щодо організації проведення зовнішнього незалежного оцінювання у Гайсинському районі, про роботу освітніх округів в умовах необхідності оптимізації та модернізації діючої мережі навчальних закладів, про організацію роботи керівників шкіл щодо замовлення документів про базову та повну загальну середню освіту учасників наради проінформувала заступник начальника відділу освіти А.В.Нестерук.

Завідувач РМК В.П.Сич ознайомив керівників шкіл з основними положеннями Проекту Концепції початкової освіти, Постанови Кабінету Міністрів України №1109 від 23.12.2015р. «Про затвердження переліку кваліфікаційних категорій і педагогічних звань педагогічних працівників та порядку їх присвоєння», інформував про порядок оформлення та подачі матеріалів педагогічних працівників-претендентів на присвоєння педагогічних звань, підготовлений науково-методичною радою ВКНЗ «Вінницька академія неперервної освіти». Віталій Петрович акцентував увагу директорів на окремих питаннях здійснення контролю та оцінювання навчальних досягнень учнів початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів та інформував присутніх про результати проведення районного етапу ХV Всеукраїнського конкурсу «Об’єднаймося ж, брати мої!».

   Методист районного методичного кабінету В.В. Ревкач ознайомила присутніх із заходами щодо відзначення в районі Дня Соборності та проаналізувала стан правопорушень скоєних неповнолітніми у 2015році.

Заставна.20012016

IMG 1516

IMG 1520

IMG 1521

IMG 1526

IMG 1530

IMG 1534