onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Завершився районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2016»

    Відповідно до наказу відділу освіти від 15.10.2015 №194 «Про проведення районного конкурсу «Учитель року - 2016», річного плану роботи районного методичного кабінету, з метою виявлення, підтримки творчо працюючих вчителів, популяризації і впровадження інноваційних навчально-виховних технологій, у період з 01.12. по 28.12.2015 року проходив районний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2016» у номінаціях: «Англійська мова», «Історія», «Математика», «Захист Вітчизни».
     У районному конкурсі взяли участь 12 педагогів, які представляли НВК:Гайсинська СЗШ-інтернат І-ІІІ ступенів-гімназія, НВК:СЗШ І-ІІІ ступенів-гімназія м.Гайсин, НВК:СЗШ І-ІІІ ступенів-ліцей м.Гайсин, СЗШ І-ІІІ ступенів №3 та №4 м.Гайсин, НВК:СЗШ І-ІІІ ступенів-ДНЗ с.Бондурі, СЗШ І-ІІІ ступенів с.Гранів, с.Куна, с.Носівці.
    Конкурс проходив у три етапи: відбірковий тур (за матеріалами з досвіду педагогічної діяльності конкурсантів ; оцінювання змісту та науково-методичної цінності власних блогів конкурсантів); захист – презентація педагогічного досвіду та майстер-клас з теми педагогічного досвіду. За умовами конкурсу журі в кожній номінації вивчали та оцінювали подані вчителями документи, знання інноваційних навчальних технологій, нормативної бази в галузі освіти, внесок учителя в розвиток навчально-матеріальної бази з предмета, вміння вчителя працювати над виконанням навчальної програми, бачити перспективу використання та формування навчального плану з позицій шкільної практики в умовах реалізації Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти у відповідних освітніх галузях, презентувати педагогічний досвід у вигляді майстер-класу, проектувати та реалізувати інноваційні педагогічні ідеї.


   На основі рішення предметних журі визнано переможцями та нагороджено дипломами відділу освіти:

за зайняті перші місця:

-         Грабовську Валентину Дмитрівну, учителя англійської мови НВК:СЗШ І-ІІІ ступенів-гімназія м.Гайсин;

-         Мишакову Ларису Миколаївну,учителя історії НВК:Гайсинська СЗШ-інтернат І-ІІІ ступенів-гімназія;

-         Костенко Ольгу Віталіївну, учителя математики СЗШ І-ІІІ ступенів №4 м.Гайсин;

-         Байду Руслана Петровича, учителя математики СЗШ І-ІІІ ступенів с.Гранів.

за зайняті другі місця:

-         Прокоф’єва Олександра Владиславовича, учителя історії НВК:СЗШ І-ІІІ ступенів-гімназія м.Гайсин;

-         Сікорську Наталію Григорівну , учителя англійської мови НВК:Гайсинська СЗШ-інтернат І-ІІІ ступенів-гімназія;

-         Кудирко Валентину Василівну , учителя історії НВК:СЗШ І-ІІІ ступенів-ДНЗ с.Бондурі;

-         Подчос Юлію Юріївну, учителя математики СЗШ І-ІІІ ступенів с.Носівці.

за зайняті треті місця:

-         Лесько Наталію Миколаївну, учителя математики НВК:СЗШ І-ІІІ ступенів-гімназія м.Гайсин;

-         Михайловську Олену Анатоліївну, учителя історії СЗШ І-ІІІ ступенів с.Куна.

                             Щиро вітаємо переможців конкурсу!

         Бажаємо Вам здоров’я, радості, здійснення задуманого, успіху, безліч приємних відкриттів і нових цікавих знайомств. Нехай колеги, друзі та близькі радують Вас розумінням і підтримкою. Подальших успіхів Вам у Новому році.    

Попереду ІІ (обласний) етап конкурсу! На ньому Гайсинщину представлятимуть В.Д.Грабовська, Л.М. Мишакова та О.В.Костенко. Тому побажаємо Валентині Дмитрівні, Ларисі Миколаївні , Ользі Віталіївні успіхів, перемог, нових вражень та цікавих знайомств на ІІ , а може і на ІІІ етапах Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2016».

Заставна346пф

IMG 1057

IMG 1064

IMG 1074

IMG 1079

IMG 1090