onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Турнір з баскетболу

       19 грудня в спортивному залі НВК: СЗШ І-ІІІ ст. – ліцей м. Гайсин проведений турнір з баскетболу серед хлопців загальноосвітніх шкіл району. Змагання присвячені пам'яті вчителя фізичної культури Петра Яковича Підлісняка і проводились напередодні дня його народження. В цьогорічному турнірі взяли участь 8 команд (68 учасників).

       На урочистому відкритті змагань до учасників змагань звернувся з вітальним словом начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту В.М.Руденко. Потім про роки спільної праці з Підлісняком П.Я. розповів вчитель фізичної культури с. Краснопілка Карпенко Яків Іванович. На змаганнях були присутні дружина та син Петра Яковича – Валентина Петрівна та Андрій Петрович, які брали участь в суддівстві.

             В результаті жеребкування команди були розділені на дві підгрупи: в першій грали хлопці з СЗШ-ліцей, СЗШ с. Карбівка, СЗШ №2 м. Гайсин та СЗШ с. Краснопілка. В другій підгрупі визначали переможця баскетболісти СЗШ І-ІІІ ст. сіл Гранів, Чечелівка, Кіблич та Кисляк.

         За результатами групових змагань в матчі за третє місце зустрілись команди СЗШ №2 м. Гайсин та СЗШ І-ІІІ ст. с. Кіблич. Перемогли кіблицькі баскетболісти з рахунком 6:5 і зайняли ІІІ місце в турнірі. Переможця турніру пам'яті П.Я.Підлісняка визначали представники НВК: СЗШ - ліцей та СЗШ І-ІІІ ст. с. Гранів. Напружена закінчилась з рахунком 12:7 на користь команди СЗШ - ліцей.

         Всі команди-учасниці нагороджені баскетбольними м’ячами, а переможці змагань кубком та комплектом спортивної форми, які придбані за кошти, виділені міською радою. Призери турніру нагороджені дипломами відділу освіти та відділу у справах сім'ї, молоді та спорту. Від сім'ї Підлісняків призери отримали солодкі призи на кожну команду.

Новый рисунок

Новый рисунок 1

Новый рисунок 2

Новый рисунок 3