onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Нові успіхи юних туристів

     Тіснішими стають зв’язки наших туристів з колегами з інших регіонів, зокрема з сусідами з Черкаської області – уманчанами. Команда з Умані – постійний учасник фестивалів спортивного орієнтування «Гранів скликає друзів». В свою чергу, гайсинчани завжди відкликаються на запрошення сусідів. Так, участь вже в третьому відкритому турнірі зі спортивного туризму та орієнтування, який проводить Уманська міська станція юних туристів взяла команда юних туристів НВК: Гайсинської СЗШ-інтернат І-ІІІ ст.-гімназії (директор – Мендусь Л.Г.).

     До складу команди ввійшли учні школи Погорілий Василь, Дудніченко Денис, Полозун Денис, Томчук Юлія, Анікеєко Олександр, Анікеєнко Софія та Алєксєєва Анжела, на чолі з керівником туристичного гуртка Охріменком Ю.М.

     Виступ команди виявився напрочуд вдалим. В особисто-командних змаганнях молодшої групи з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях на дистанції «Смуга перешкод» гайсинчани стали третіми, а в командних змаганнях на цій же дистанції – другими. Але особливо сильним був виступ нашої команди в змаганнях з техніки велосипедного туризму та спортивного орієнтування, де вони не тільки перемогли на обох дистанціях в командному заліку, але й завоювали сім призових місць з восьми можливих в особистому заліку, при цьому переможцями тут стали Дудніченко Д. та Томчук Ю. (техніка велосипедного туризму) та Полозун Д. (спортивне орієнтування).

Всього ж завойовано 10 грамот, що стало черговим підтвердженням високого рівня розвитку спортивого туризму на Гайсинщині.

DSCN1545

DSCN1337

DSCN1343

DSCN1355

DSCN1456

DSCN1485