onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Чергове засідання Школи молодого вихователя

На виконання плану роботи відділу освіти на ІV квартал 2015 року 27 жовтня на базі дошкільного навчального закладу №1 «Пролісок» (завідувач Бондар О.І., вихователь-методист Артеменко Т.І.) проведено засідання «Школи молодого вихователя» з проблеми «Використання дидактичних ігор в процесі навчання грамоти».

         Участь у засіданні прийняли вихователі: Шкарупінська Т.М., (ДНЗ с. Кіблич), Плахотнюк К.В. (ДНЗ с. Кунка), Болюх О.В. (ДНЗ с. Нараївка), Костянюк Л.М. (ДНЗ с. Ярмолинці), Химич С.В. (ДНЗ с. Харпачка), Осадчук І.О. (ДНЗ с. Носівці), Косенко В.Ф. (ДНЗ с. Краснопілка), Диченко Н.С. (ДНЗ с. Карбівка).

На початку засідання відвідувачам Школи було запропоновано переглянути індивідуальну роботу з дітьми старшої групи по проведенню звукового аналізу слів. У процесі діяльності з дітьми були використанні дидактичні ігри та вправи на закріплення в дітей уміння розрізняти та визначати голосні, приголосні тверді, м’які звуки, і фішки, що їх позначають.

Керівник «Школи молодого вихователя» вихователь–методист Артеменко Т.І. провела консультацію, в ході якої детально пояснила принцип роботи з коректурними таблицями на заняттях з грамоти, представила для учасників дидактичні ігри зі звуками, складами, словами, реченнями, надала методичні рекомендації щодо використання лічилок, скоромовок, віршів на заняттях з грамоти.

DSCN5888

DSCN5886

DSCN5880

DSCN5881

DSCN5885

DSCN5890

DSCN5892