onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Завершальний етап атестаційної експертизи СЗШ І-ІІ ст. с. Митків

На виконання Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», наказу Міністерства освіти і науки України від 30.01.2015 року № 67 «Про затвердження Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14.02.2015 року за № 173/26618 від 17.06.2013 року, наказів відділу освіти Гайсинської районної державної адміністрації 10 квітня 2015 року № 96 «Про затвердження графіка проведення атестації дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Гайсинського району на період 2015-2020 р.р.», від 01 квітня 2015 року № 84 «Про затвердження критеріїв оцінювання діяльності загальноосвітніх навчальних закладів Гайсинського району», від 07 жовтня 2015 року № 185 «Про проведення атестаційної експертизи середньої загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с. Митків», плану роботи відділу освіти на 2015 рік та з метою забезпечення державного контролю за діяльністю навчальних закладів у Гайсинському районі у період з 10.11.2015 року по 20.11.2015 року експертною комісією була проведена атестаційна експертиза середньої загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с. Митків.

У ході атестаційної експертизи, з метою визначення відповідності навчального закладу державним стандартам відповідного освітнього рівня, дотримання ним вимог цих державних стандартів та забезпечення надання якісної освіти, а також надання організаційно-методичної допомоги СЗШ І-ІІ ст. с. Митків, експертами були відвідані та проаналізовані уроків вчителів школи, проведені контрольні роботи з базових дисциплін у 3-9 класах, співбесіди з учасниками навчально-виховного процесу, анкетування і тестування, спостереження, вивчена ділова документація.

24.11.2015 року під головуванням голови комісії, начальника відділу освіти Гайсинської районної державної адміністрації Шрамко В.М. відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії за участю педагогічного колективу СЗШ І-ІІ ст. с. Митків на чолі з директором школи Подоляном І.З. Експерти озвучили детальні довідки, у яких висвітлили результати атестаційної експертизи, відзначили позитивні напрацювання колективу школи та вказали на значну кількість виявлених порушень.    

Атестаційна комісія визнала, що результати діяльності середньої загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с. Митків Гайсинського району Вінницької області та умови організації навчально-виховного процесу у даному навчальному закладі не відповідають установленим державним стандартам освіти, педагогічний колектив школи не у повному обсязі забезпечує реалізацію державної політики в галузі освіти та виконання вимог чинного законодавства. 

За підсумками таємного голосування експертна комісія прийняла одностайне рішення рекомендувати визнати середню загальноосвітню школу І-ІІ ступенів с. Митків Гайсинського району Вінницької області неатестованою.

б-1

IMG 0905-1

IMG 0906