onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Районний семінар вчителів образотворчого мистецтва

На виконання плану відділу освіти на IV квартал 2015 року на базі районного методичного кабінету проведено районний семінар вчителів образотворчого мистецтва "Сучасні підходи до організації освітнього процесу на уроках образотворчого мистецтва". Відкрила семінар та ознайомила із планом роботи методист районного методичного кабінету Ревкач В.В. У своєму виступі наголосила на організаційних моментах навчально-виховного процесу та створення сприятливих умов для художньо-естетичного розвитку учнів.

       Доповіді вчителів образотворчого мистецтва СЗШ І-ІІІ ст. с. Кисляк Якубчик О.М. та НВК: інтернат-гімназії Кобринюк Л.Д. були зосереджені на впровадженні нового Державного стандарту при викладанні образотворчого мистецтва у 7 та 4 класах. Виступи вчителів супроводжувалися презентаційними, роздатковими матеріалами.

       Керівник районного методичного обєднання Міхасьова О.В. провела роботу в групах. Педагоги працювали над тестовими завданнями з теми «Закони композиції», «Види мистецтва», «Перспективи малювання».

     Майстер-клас по створенню пейзажу в техніці «Енкаустика» провела керівник гуртка районного Будинку школярів та молоді Унковська М.Ю. Із цікавістю вчителі оволодівали азами створення малюнка в новій техніці. По завершенню семінару було організовано виставку робіт та підведено підсумки роботи.

IMG 3644

IMG 3653

IMG 3659

IMG 3663

IMG 3665

IMG 3670