onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Виховуємо майбутніх патріотів

Відповідно до Концепції Національно-патріотичного виховання дітей та молоді, інструктивно-методичних рекомендації Міністерства освіти і науки «Організація освітньої роботи в дошкільних навчальних закладах у 2015/2016 навчальному році», враховуючи актуальну суспільно-політичну ситуацію в країні, одним із змістових напрямів роботи ДНЗ є патріотичне виховання дошкільників.

        У рамках тематичного тижня «Моя Україна» у дошкільному навчальному закладі №4 «Зірочка» (завідувач Бубновська Л.Ф., методист Мошноріз О.І.) відбулися тематичні свята «Український ярмарок» (музичний керівник Ковтонюк Н.Є, вихователі Діденко Л.І., Ташлицька О.В.) та «Як козаки визволяли Калину і її братиків-дубочків» (музичний керівник Трачук І.Л., вихователі Ледовська О.П., Телевна О.В.).

         До участі у проведенні свят були залучені діти старших дошкільних груп, учасники АТО Завальний Євгеній та Барс Олександр, мами й тата групи «Ромашка». Українські народні ігри, пісні, запальні таночки додавали усім присутнім бадьорого настрою, віри у силу українського слова, духу, впевненості у власних можливостях. У ході свята «Український ярмарок» були зібрані та передані кошти для воїнів, які захищають рідну землю на сході України.

CIMG2265

CIMG2270

CIMG2288

CIMG2289

CIMG2301