onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Інструктивно-методична нарада

2 листопада 2015р. на базі районного методичного кабінету проведено інструктивно-методичну нараду з питань організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2015-2016 навчальному році, які в районі стартують з 08.11.2015р. Нарада проведена під керівництвом начальника відділу освіти В.М.Шрамко, в ній взяли участь працівники відділу освіти, районного методичного кабінету, голови оргкомітетів та журі предметних олімпіад.

У ході наради В.М.Шрамко ознайомила присутніх з нормативно-правовою базою проведення учнівських олімпіад, наказами Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА , відділу освіти Гайсинської РДА, які визначають порядок та графік проведення олімпіад, представництво учнів, обов’язки голів оргкомітетів та журі. Валентина Миколаївна наголосила на персональній відповідальності організаторів предметних олімпіад по забезпеченню комфортних умов для роботи учням, дотримання чіткого порядку проведення змагань, об’єктивної оцінки робіт учнів при визначенні переможців.

   Завідувач РМК Сич В.П. у своєму виступі дав короткий аналіз стану звітності шкіл району про проведений І етап олімпіад, надав методичні поради щодо організації роботи оргкомітетів та фахових журі .

   Під час проведення інструктивно-методичної наради досвідчені педагоги, які призначені головами оргкомітетів та журі обмінялись набутим досвідом проведення олімпіад минулого року, внесли ряд пропозицій які оптимізують процес проведення олімпіад.

До уваги шкільних адміністрацій      

та учасників ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад!

Наказ начальника відділу освіти №200 від 22.10.2015р. «Про проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад», який визначає порядок, терміни, місце проведення олімпіад, представництво, прізвища відповідальних осіб розміщений на нашому сайті в розділі : «Олімпіади, конкурси».

 учитель 001

учитель 002

учитель 003