onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Засідання школи професійно-педагогічної адаптації учителів-стажистів

Згідно з планом роботи відділу освіти 16 жовтня 2015 року на базі НВК: Гайсинська СЗШ І-ІІІ ст. – інтернат – гімназія відбулося заняття школи професійно-педагогічної адаптації учителів – стажистів.

   Новопризначені педагоги з НВК:СЗШ-гімназія м.Гайсин, НВК:СЗШ-ліцей м.Гайсин, СЗШ І-ІІІ ст.с.Губник, Кузьминці. Кущинці, Михайлівка, Чечелівка, СЗШ І-ІІ ст.с.Мелешків ознайомилися з системною роботою педагогічного колективу НВК: Гайсинська СЗШ І-ІІІ ст. – інтернат – гімназія. Презентуючи навчальний заклад, його директор Людмила Георгіївна Мендусь акцентувала увагу на цікавих формах роботи з дітьми при проведенні уроків, в організації позакласної роботи, поділилась досвідом формування та розвитку обдарованості особистості дитини.

   Психологічний практикум знайомства учасників зібрання організував психолог школи Євгеній Ігорович Швець.

   Проблемній темі: «Використання ІКТ на уроках та в системі позакласної роботи» був присвячений практикум, який провели завідувач районного методичного кабінету Віталій Петрович Сич та учитель історії НВК Лариса Миколаївна Мишакова.

Значний інтерес у молодих колег викликав кабінет хімії (в ньому відбувався захід), його оформлення і обладнання, глибока і системна робота учителя по збагаченню його навчально-матеріальної бази.

1324353

225246532456