onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Нарада з керівниками шкіл та позашкільних закладів

    Відповідно до плану роботи відділу освіти 15 жовтня 2015р. на базі районного методичного кабінету, під керівництвом начальника відділу освіти районної державної адміністрації Валентини Миколаївни Шрамко відбулася чергова нарада директорів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. У роботі наради взяв участь голова Гайсинської районної ради Сікорський Степан Антонович.

    У ході наради було розглянуто ряд важливих питань функціонування освітянської галузі району, серед них: дотримання чинного законодавства щодо забезпечення прав дітей та підлітків на отримання повної загальної середньої освіти, здійснення контролю за відвідуванням учнями навчальних занять, проведення державної підсумкової атестації у 2015/16 н.р., формування попереднього замовлення документів про освіту, початку атестаційного процесу в освітніх установах.

   Акцентовано увагу керівників на питаннях роботи навчальних закладів в умовах осінньо-зимового періоду, початку опалювального сезону, попередження дитячого травматизму, організації методичної роботи з педагогами та виховної роботи з учнями під час осінніх канікул, організації роботи шкільних музеїв.

   Керівників шкіл проінформовано про проведення Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності «Класний керівник -2015», «Учитель року -2016», участь школярів району у І етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів , Всеукраїнських мовно-літературних конкурсах учнівської творчості Т.Г.Шевченка та знавців української мови ім. П.Яцика, учнівського фестивалю зі спортивного орієнтування «Гранів скликає друзів».

   Перед учасниками наради виступили заступник начальника відділу освіти А.В.Нестерук, завідувач РМК В.П.Сич, методисти районного методичного кабінету В.В.Ревкач та В.М.Подчос.

10101

2010

310101