onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — На обласному святі для освітян

  Кращих фахівців педагогічної майстерності Вінниччини, які з року в рік невтомно діляться своїми знаннями, досвідом та життєвою мудрістю з підростаючим поколінням, 1 жовтня у залі обласного музично-драматичного театру ім. М. Садовського з Днем працівників освіти вітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова обласної Ради Сергій Свитко, в.о. Вінницького міського голови Сергій Моргунов та заступник голови – директор Департаменту освіти і науки ОДА Ігор Івасюк.

   Під час урочистостей кращі представники учительства Вінниччини були відзначені Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради, грошовими винагородами, Грамотами Департаменту освіти і науки ОДА. Крім того, в ході свята вручено відповідні сертифікати закладам-переможцям у конкурсі проектів на здобуття грантів.

   Серед гайсинчан отримали сертифікат директор СЗШ № 4 м. Гайсин Боровий Г.І. та його заступник з навчально-методичної роботи Костенко О.В. та грамоту Департаменту освіти і науки ОДА - методист РМК відділу освіти Діхтяр М.Д.

Вітаємо нагороджених!

48llllll

161lllll

188lllll