onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Засідання школи молодого керівника

     Відповідно до плану роботи відділу освіти районної державної адміністрації 10 вересня 2015 року на базі СЗШ І-ІІІ ступенів с.Кузьминці відбулося засідання районної школи молодого керівника.

     В ході засідання з молодими керівниками проведено семінар-практикум з питань ведення ділової документації навчального закладу. Завідувач районного методичного кабінету В.П.Сич ознайомив молодих керівників із вимогами Інструкції з ведення ділової документації у загальноосвітніх навчальних закладах, акцентував увагу на окремих питаннях діловодства, здійснення внутрішкільного контролю.

     Майстер – клас управлінської діяльності та навчальний практикум з питань ведення основної документації школи для молодих керівників провела директор СЗШ І-ІІІ ступенів с.Кузьминці С.Г.Волошанюк. Молоді керівники також ознайомились з роботою начальних кабінетів школи, мали можливість поспілкуватись із досвідченими педагогами, дітьми, в ході проведеної екскурсії відвідали шкільний сад, ігрові майданчики, зелений клас.

     Слухачі школи поділилися враженнями про свої перші кроки на посаді, форми роботи з педпрацівниками.  

   Організатори семінару та молоді керівники шкіл району щиро вдячні Світлані Григорівні Волошанюк за практичну допомогу в оволодінні навичками керівництва та управління сучасним загальноосвітнім навчальним закладом.

1

2

3

4