onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Літній табір "Мрія" СЗШ І-ІІІ ст. с. Зятківці кличе

Настало довгоочікуване літо – пора відпочинку нових пригод, пора яскравих вражень і творчості. А разом із початком літа розпочав свою діяльність пришкільний табір з денним перебуванням «Мрія» краєзнавчого напрямку при СЗШ І-ІІІ ст. ім. Г.Т.Танцюри с.Зятківці. В таборі відпочиває 60 учнів 2-8, 10 класів, які розподілені на 4 загони:

І загін – «Кульки» ІІ загін – «Смайлики» ІІІ загін – «Оба-на» ІV загін – «Сонечко»

Разом з дітьми працюють начальник табору Червонюк С.В., вихователі Солодка Л.В., Дмитренко В.В., Заяць О.В., Затока Л.В., сестра медична Клосовська Н.М.,працівники кухні Мельник Н.С., Мельник Л.В.

Працівники табору намагаються створити всі умови, щоб дні, проведені у таборі, були цікавими, незабутніми. Щоденно розпочинає свою діяльність табір із ранкової зарядки та лінійки, на якій оголошуються завдання на день. Після лінійки, згідно з графіком, у дітей проходять різноманітні розважальні та розвиваючі ігри, екскурсії, спортивні заходи, навчання з основ збереження здоров’я. А потім чекає смачний обід. І знову розваги…

Уже пройшли: «День загону», вибори командирів, актив, бесіди з безпеки життєдіяльності, презентації загонів «Давайте знайомитись», свято «Здрастуй літо, здрастуй табір!» Вихователі були прийняті до своїх загонів, склавши «присягу вихователів». Всі загони взяли участь у розважальній програмі. Під час «Дня юних природолюбів» у всіх загонах відбулись екскурсії «Подорож цікавим світом» до лісу та річки, під час яких діти збирали польові квіти та трави на виставку екібан та букетів «Краса навколо нас».