onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Учні СЗШ І – ІІІ ст. с. Степашки відпочивають з волонтером проекту GO CAMP

GO CAMP – це новий формат роботи таборів із залученням англійських, німецьких, французьких або іспанських волонтерів. Протягом двох тижнів школярі реалізовуватимуть проекти, завдання та відпочиватимуть, удосконалюючи свої знання з іноземної мови, спілкуючись з її носієм.

Готуючись до роботи за програмою GO CAMP, два заклади освіти району (СЗШ І – ІІІ ст. с. Гранів та СЗШ І – ІІІ ст. с. Степашки) виконували творчі завдання та готували відеоролики. Учителі англійської мови Соловіщук Валентина Іванівна та Скалецька Світлана Андріївна пройшли спеціальні навчання у м. Ірпінь.

03 червня у пришкільному таборі «Зелений гай» СЗШ І – ІІІ ст. с. Степашки радо зустрічали Дейва Брейзера-Міллера, волонтера з Великобританії, який вдруге приїхав до нашої країни за волонтерською програмою. Його робота базується на впровадженні сучасного формату літнього відпочинку, нової методики викладання, у центрі якої – інтереси та таланти дітей.

 

1пцкр

2иавпі

3ипі

4віа

5апвр