onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Оздоровчий період розпочався!

У закладах освіти Гайсинського району стартувала оздоровча кампанія 2019 року. У період з 03 по 21 червня триватиме робота таборів з денним перебуванням дітей. Цьогоріч на базі 10 закладів освіти району (ліцей №7 м. Гайсин, НВК: СЗШ І – ІІІ ст. – ДНЗ с. Бондурі, СЗШ І – ІІІ ст. с. Гранів, СЗШ І – ІІІ ст. ім. Г. Т. Танцюри с. Зятківці, СЗШ І – ІІІ ст. с. Карбівка, СЗШ І – ІІІ ст. с. Кисляк, СЗШ І – ІІІ ст. с. Михайлівка, СЗШ І – ІІІ ст. с. Степашки, СЗШ І – ІІІ ст. с. Чечелівка, НВК: СЗШ І – ІІ ст. – ДНЗ ім. В. С. Стуса с. Рахнівка) працюють пришкільні табори, в яких оздоровлюється та відпочиває майже 500 дітей, для чого залучено 103 тис грн бюджетних коштів. Крім того, два заклади освіти (СЗШ І – ІІІ ст. с. Гранів та СЗШ І – ІІІ ст. с. Степашки) взяли участь у програмі GoCamp, відповідно до якої волонтери зі США та Великобританії працюватимуть зі школярами за програмами англомовних таборів.

Основне завдання пришкільних таборів – забезпечити змістовне дозвілля та повноцінний відпочинок дітей та молоді. Тому при підготовці до їх повноцінної роботи враховувались уподобання школярів, можливості для розвитку творчого потенціалу, задоволення їх особистісних інтересів у процесі ігор та розваг. Внаслідок цього кожен табір працює відповідно до обраного напрямку: природничо-натуралістичного,спортивного,національно-патріотичного та англомовного. Педагогами сплановано проведення інтелектуальних ігор, вікторин, квестів, турнірів, змагань, конкурсів, екскурсій та профілактичних бесід.

До закладів, що підпорядковані управлінню освіти, фізичної культури та спорту райдержадміністрації належить також літній фізкультурно-оздоровчий табір «Ювілейний», що розташований у с. Степашки. І зміна триватиме з 05 по 25 червня 2019 року. Структурними підрозділами райдержадміністрації надано 144 безкоштовні путівки дітям таких категорій: талановиті та обдаровані, вихованці Гайсинської дитячо-юнацької спортивної школи, діти-сироти, діти з обмеженими функціональними можливостями, діти з малозабезпечених сімей та діти з багатодітних родин.

СЗШ І - ІІІ ст. с. Гранів

СЗШ І-ІІІ ст. с. Гранів

НВК СЗШ І  ІІІ ст.  ДНЗ с. Бондурі

НВК: СЗШ І-ІІІ ст. - ДНЗ с. Бондурі

СЗШ І - ІІІ ст. с. Зятківці

СЗШ І-ІІІ ст. ім. Г.Т. Танцюри с. Зятківці

СЗШ І - ІІІ ст. с. Карбівка

СЗШ І-ІІІ ст. с. Карбівка

СЗШ І - ІІІ ст. с. Кисляк

СЗШ І-ІІІ ст. с. Кисляк

СЗШ І - ІІІ ст. с. Степашки

СЗШ І-ІІІ ст. с. Степашки

СЗШ І - ІІІ ст. с. Чечелівка

СЗШ І-ІІІ ст. с. Чечелівка

ліцей 7 м. Гайсин

Ліцей №7 м. Гайсин

СЗШ І - ІІІ ст. с. Михайлівка

 СЗШ І-ІІІ ст. с. Михайлівка