onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Орієнтувальники відзначили день Святого Миколая

Орієнтувальники відзначили день Святого Миколая

18 – 20 грудня 2020 р. в м. Вінниця пройшли традиційні змагання фестивалю спортивного орієнтування «Кубок Святого Миколая». Останню, в цьому році, зустріч орієнтувальників організував Вінницький обласний центр туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій. Змагання пройшли на високому організаційному рівні, з абсолютним дотриманням діючих карантинних вимог. Спортивну честь Гайсинського району, цього разу, захищали учні ліцею №7 м. Гайсин (директор – Мендусь Л.Г.) та СЗШ І-ІІІ ст. с. Гранів (директор – Ушенко В.І) на чолі з тренерами Охріменком Ю.М. та Уманець Н.Г.

Спортсменам було запропоновано дві дистанції: «Класична», яка була прокладена в урочищі «Сабарів» та «Спринт» - у житловому масиві «Вишенька» в районі технічного університету. В змаганнях взяли участь 132 учасники з 14 команд області.

Юні гайсинчани, які привчили нас до перемог, і цього разу були серед найкращих: Богдан Мельник (ліцей №7) переміг на обох дистанціях, Софія Анікеєнко (ліцей №7) перемогла на класичній дистанції та стала другою в спринті, Юлія Совенко (Гранів) виборола два третіх місця, а Владислава Дидик (ліцей №7) – два четвертих. Всі інші гайсинчани також вибороли місця в першій «десятці». Запам’ятаються їм звичайно і прогулянки передноворічною Вінницею.

Успіхи в цих змаганнях стали достойним завершенням «орієнтувального» 2020-го року. Не дивлячись на всі «карантинні» складнощі, гайсинські орієнтувальними взяли участь у відкритому чемпіонаті та кубку м. Вінниця, на змаганнях в Черкасах, Києві, Львові та Коростишеві. На всіх цих змаганнях гайсинчани виборювали призові місця.

Так що, вітаючи всіх з прийдешніми новорічними святами, наші орієнтувальними з оптимізмом дивляться в майбутнє і очікують на нові змагання та нові перемоги вже в 2021 році

ghj2

gre3

1grats1

dgfad10

gretsr6

rgetsyr5

srad7

grwrgtyjyt4

SRADS1

ggg

wgarte9