onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Світлої пам'яті Сергія Мусійовича Гридзя

Світлої пам'яті Сергія Мусійовича Гридзя

19 вересня 2019 року на 66 році життя, після важкої, виснажливої хвороби пішов з життя  Сергій Мусійович Гридзь – директор НВК: СЗШ І-ІІІ ступенів - гімназія міста Гайсин, наш колега, керівник, порадник, педагог, яскрава особистість, яку знали, любили й поважали освітяни району.

Колектив працівників управління освіти, фізичної культури та спорту Гайсинської районної державної адміністрації, районного методичного кабінету, централізованої бухгалтерії, районної організації профспілки працівників освіти з почуттям глибокої скорботи сприйняли цю страшну звістку.

Пішла з життя добропорядна, чесна, щира і чуйна людина - педагог за покликанням. Йому були властиві виняткова сумлінність, високий рівень професіоналізму, компетентності та відповідальності, закоханість в педагогічну професію. Пам'ятатимемо Сергія Мусійовича як людину принципову, доброзичливу і вимогливу, насамперед до себе. Він завжди був готовим надати допомогу оточуючим, підтримати людину в скрутну хвилину.

Світла пам'ять про Гридзя С.М. - товариша, колегу і друга назавжди залишиться в наших серцях. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким з приводу тяжкої втрати. Сумуємо разом з Вами, поділяємо Ваше горе.

f4722c0f38d2694d12a7d43d3f08081f

A11