onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — День фізичної культури і спорту

День фізичної культури і спорту

Традиційно у другу суботу вересня святкують день Фізичної культури та спорту, так і цього річ святкування відбулося 14 вересня на стадіоні «Дружба».

     На святі були присутні начальник управління освіти, фізичної культури та спорту райдержадміністрації – Шрамко Валентина Миколаївна, голова Гайсинського РФСТ «Колос» АПК України – Тимошенко Микола Васильович, методист управління освіти, фізичної культури та спорту райдержадміністрації – Охріменко Юрій Миколайович та директор Гайсинської ДЮСШ – Гулькіна Лариса Василівна. Шрамко Валентина Миколаївна привітала всіх прихильників здорового способу життя зі святом, і побажала спортсменам нових високих здобутків та перемог.

Також були запрошені ветерани спорту Гайсинського району, за їх багаторічну самовіддану працю у сфері фізичної культури і спорту вони були відзначені грамотами та грошовими преміями. Відзначили цього річ грамотами та грошовими преміями кращих спортсменів району, а також нагородили переможців та призерів VІ районних юнацьких спортивних ігор, районних зимових сільських спортивних ігор та районних спартакіад (школярів, допризовної молоді, працівників загальноосвітніх навчальних закладів) грамотами, дипломами, кубками та спортінвентарем.

На святі відзначили і кращих тренерів Гайсинської ДЮСШ , а саме тренера-викладача з волейболу Міщенко Наталію Миколаївну грамотою управління фізичної культури та спорту Вінницької ОДА та тренера – викладача з греко-римської боротьби Садовця Ігоря Володимировича   грамотою Вінницької ОДА та обласної Ради.

Під час урочистостей показові виступи організували вихованці Гайсинської ДЮСШ відділення тхеквондо (тренер-викладач Верзун В.В.)

По завершені свята відбулася і спортивна частина з таких заходів :

  1. Турнір з паркового волейболу серед жіночих команд . Приймали участі 2 команди Гайсинської ДЮСШ, команди с. Чечелівки та с. Харпачки. І місце посіла команда ДЮСШ (І), ІІ місце – команда ДЮСШ (ІІ), ІІІ – команда с. Харпачки;
  2. Турнір з міні футболу серед вихованців відділення футболу Гайсинської ДЮСШ;
  3. Кубок з малого футболу серед чоловічих команд. Місця розприділились таким чином І місце – «Факел»; ІІ місце – команда с. Чечелівки та ІІІ місце - команда с. Куни;
  4. Відбулися змагання з шашок, настільного тенісу та перетягування канату по програмі районних зимових сільських спортивних ігор.

За підсумками переможцями та призерами стали:

  • У змаганнях шашок серед жінок:

І місце – Мухіна Олена (с. Куна);

ІІ місце – Кузнецова Анна (медичний коледж);

ІІІ місце – Островська Надія .

  • У змаганнях шашок серед чоловіків:

І місце – Шенделяр Сергій (с. Чечелівка);

ІІ місце – Гук Микола (с. Гранів);

ІІІ місце – Марингевич Микола (с. Куна)

  • У змаганнях з настільного тенісу серед жінок:

І місце – Пруська Валентина (ЦРЛ);

ІІ місце – Бузювака Інна (с. Куна);

ІІІ місце – Грабовенко Олена (с. Чечелівка) .

  • У змаганнях з настільного тенісу серед жінок:

І місце – Ляненко Олександр (с. Куна);

ІІ місце – Бабушкін Леонід (ЛУМГ);

ІІІ місце – Остапенко Анатолій .

  • У змаганнях з перетягування канату:

І місце – команда с. Чечелівки;

ІІ місце – команда с. Куни;

ІІІ місце – команда с. Гранів .

Всі учасники були нагородженні солодкими призами від організаторів свята

09

01

02

03

04

05

06

07

08

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20